Nuket


Minulla on ainoastaan Monster High 'trendinukkeja'. Niitä on kertynyt 6 + 1 kappaletta, joista yksi ihanuus on yhteinen ystäväni kanssa. Nuket ovat saapumisjärjestyksessä vanhimmasta uusimpaan, uusin löytyy alimpana. ^w^


Akh Eremita

Malli: Cleo DeNile (2-pack Cleo & Deuce)
Syntymäpäivä: 2.11.
Mikä: Vaeltava sielu
Pitää: Elokuvista, sisustamisesta, bilettämisestä, hauskanpidosta, lukemisesta ja kirjoittamisesta
Ei pidä: Huomiotta jäämisestä, balsamointi-vitseistä, talvesta
Luonne: Akh on tarkka yksityiskohdista, ja hänen päivänsä on pilalla jos sukalle ei löydy samanlaista paria! Yksinäisyyttä tietoisesti välttelevä neiti rakastaa ystävilleen juttelemista ja päivän tapahtumien kertaamista. Hän voisi puhua monta tuntia kiinnostuksen kohteistaan, ja joka kerta Akhilla tuntuu olevan uudet tarinat kerrottavanaan. Akh on ystävällinen, viisas ja materiaan kiintynyt luonne, joka myös osaa heittäytyä arvaamattomaksi innostuessaan liikaa. Hänellä on pahana tapana olla hieman pinnallinen arvioidessaan tai tutkiessaan asioita/ihmisiä.
Historia: Eläessään Akh oli arvostettu henkilö muinaisessa Egyptissä, mutta herätessään kuolemansa jälkeen outoon ympäristöön ilman yhtäkään tuttua kasvoa tai maisemaa Akh hämmentyi niin että oli särkeä oman sielunsa. Mieli, tunteet ja muistot säilyivät kuitenkin yhtenäisinä ja Akh nousi päivänvaloon uuteen maailmaan. Harjoittelun( ja jääräpäisyyden!) avulla Akh onnistui luomaan itselleen kiinteän kehon, tosin ollessaan suuresti poissa tolaltaan tyttö saattaa vielä tänäpäivänäkin hujahtaa osittain läpinäkyväksi. Vaikka nuorena rituaali-haudattu Akh on tietämätön joissan asioissa, on hän silti nähnyt vuosituhansien vaihtuvan silmiensä edessä, ja hän on oppinut paljon sinä aikana kun ei kehoa omannut: hänestä tuli kuuntelija, tarkkailija, taktikko ja ennustaja. Toisinaan ylimielisyys otti vallan ja Akh päätti myöhemmin hyödyntää kykyjään normaalien ihmisten parissa huijauksilla ja ilkikurisilla piloilla. Jälkeenpäin hän on huokaillut omaa ajattelemattomuuttaan noina päivinä.
Muuta: Akh rakastaa edelleen Egyptiä, ja nautiskelevaa elämäntyyliä! Hän pitää kovasti monenlaisen musiikin kuuntelusta, ja joskus saattaakin laulaa tai tanssia huvin vuoksi kadulla kulkiessaan.
Urarun kommentit: Olen pitänyt Egyptistä ja sen historiasta jo pienestä pitäen, joten tämän hahmon suunnittelu ei ollut hankalaa. Akhille on kivaa suunnitella niin moderneja kuin egyptiläistyylisiä vaatteitakin. <3 Akh on nimetty Geronticus Eremita eli erakkoiibislinnun mukaan, koska ajattelin hänen olevan Toth-jumalan kollega.
Muokkaukset: Hiukset irroitettu, 'tinseli' poistettu, re-roottaus alkuperäisillä kuiduilla ja turkoosilla jämä-kuidulla. Tulossa: Kokonaan uudet meikit/silmät/huulet, luultavasti lakatut kynnet.
______________________________________________________________________________________________

Routa

Malli: Deuce Gorgon (2-pack Cleo & Deuce)
Syntymäpäivä: 28.2.
Mikä: Peikon ja talven hengen jälkeläinen
Pitää: Metsistä, eläimistä, pop-kulttuurista, kujeilemisesta
Ei pidä: Ahneista ihmisistä, tosikoista, toisten arvostelemisesta
Luonne: Ensitapaamisella Routa on hiljainen ja uteliaasti tuijotteleva, mutta rentoutuu nopeasti uusissa tilanteissa, ja paljastaa vauhdikkaan ja energisen puolensa. Hän arvostaa luonnon rauhallisuutta yhtä lailla kuin kaupungin yhteisöllisyyttäkin. Ystävänä Routa on lojaali. Hänellä on tapana vitsailla tai härnätä tovereitaan, pahaa tarkoittamatta, tosin joskus teot menevät liian pitkälle.
Historia: Routa on merkillinen olento, hän on talvella syntynyt peikkolapsi joka muuttaa ulkonäköään vuodenaikojen vaihtuessa: kesällä äidin peikkoperimästä kertovat ruskeat ja villit hiukset, talvella Kuuranpojan hiukset ovat vaaleat kuin pakkasen jäljiltä. Luonnonlapsena elänyt Routa on pikkuhiljaa ajautunut ihmisten pariin ja omaksunut itseensä kiehtovia kulttuurin piirteitä, ja aika ajoin vieläkin ihmettelee maailman menoa ja sen asukkaita. Hän pitää nykyajan tyylikkäistä vaatteista, mutta kaipaa välillä päälleen myös tutumpia ja turvallisempia materiaaleja. Jos hän katoaa yhtäkkiä jonnekin, ei pidä huolestua: Roudalle on luultavasti iskenyt koti-ikävä ja hän on hiippaillut metsään juttelemaan puiden oksistoissa kuiskivalle tuulelle.
Muuta: Routa ja Akh ovat vaarallinen combo, molemmat pitävät ihmisten puijaamisesta ja pienen kaaoksen aiheuttamisesta! O__O'
Urarun kommentit: Tästä nukesta tuli rakkaampi kuin odotin! Routa on ensimmäinen 'kustomointini', ja jotenkin halusin hänelle hieman sadunomaisen mutta myös suomalais-tyylisen taustatarinan. Deuce on vanhempaa mallia joka tuli Cleon mukana yhteispakkauksessa(oli reippaassa alennuksessa hohoo!) ja tällä versiolla eivät ranteet liiku. Kustomoinnissa käyneen kämmin takia ostin Roudalle peruukin re-roottaamisen sijaan, ostin sitten kaksi kun halvalla lähti, ja tykästyin molempiin, joten siitä kai se hiustenvärin vaihtuvuus idea lähti. : D
Muokkaukset: Deucen 'käärmeet' ja 'suomut' poistettu päästä, samoin suomu-kuviot kädestä. Maalattu uudet silmät ja kulmakarvat. Korvan muovinen lävistyskoru korvattu metallisella lenkillä.
______________________________________________________________________________________________

Jackson Jekyll

Nimi: Jackson Jekyll
Malli: Basic Jackson Jekyll
Syntymäpäivä: 30.5.
Mikä: "Normaali ihminen"
Pitää: Lukemisesta, rauhallisesta musiikista ja ballaadeista, lemmikistään Crossfadesta.
Ei pidä: Kiusaajista, melusta, tungoksista tai ahtaista paikoista.
Luonne: Jackson on pohdiskeleva ja positiivinen nuori mies, joka tykkää olla samankaltaisten tyyppien seurassa. Hän lukee paljon niin kirjoja kuin sarjakuviakin, ja on hyvä koulussa. Jackson yrittää pysyä tiedemaailman menossa mukana, ja haluaa välillä yllättää ystäviään pienillä tiedonjyvillä aiheesta kuin aiheesta. 
Historia: Hyde/Jekyll sukuun kuuluva Jackson omaa räväkämmän alter-egon, jonka kanssa Jacksonin on välillä hankala tulla toimeen, mutta silti yrittää elää järkevästi omaa elämäänsä. Koska poika on hieman lukutoukka ja kätevä tietotekniikan kanssa, häntä on aikoinaan kiusattu "nörttimäisyydestään". Jackson on nykyään rohkeampi ja itsevarmempi, mutta välillä kaipaa hiljaista rauhaa arjen keskelle. Crossfade-kameleontti on hänen paras ystävänsä, mutta Jackson tulee muidenkin kanssa juttuun, kunhan meno ei ole liian villiä. 
Muuta: Jacksonini on melko samantapainen kuin Monster High sarjan Jackson, tosin tyylittelen hieman tätä profiilia ja hahmoa verrattuna oikeaan Jacksoniin. 
Urarun kommentit: Tästä nukesta piti tulla kustomi, mutta rakastuin siihen tälläisenä, niinpä poju pysyy ihan omana itsenään. ^w^
Muokkaukset: Ei tällä hetkellä mitään.
______________________________________________________________________________________________


Rochelle Goyle

Malli: Scaris Rochelle Goyle
Syntymäpäivä:
Mikä: Gargoili
Pitää: Taiteista, kaikesta söpöstä, pienistä eläimistä, konserteista ja katumusiikista.
Ei pidä: Kirpeistä hedelmistä, kylmyydestä, uimisesta.
Luonne: Rochelle on hieman ujo, mutta löytää itsensä usein tärkeistä tehtävistä, sillä hänen ystävänsä luottavat häneen todella paljon. Gargoili tyttönen ihastuu helposti kaikkeen kauniiseen ympärillään, ja uusissa paikoissa saattaa jäädä pitkäksikin aikaa tutkiskelemaan katujen nähtävyyksiä. Matkustamiseen tottunut Rochelle kokee usein pientä turhautumista koska ei pääse vierailemaan uusissa mielenkiintoisissa maissa.
Historia: Matka Pariisin sydämestä keskelle Suomen metsiä ja järviä kiehtoi kivisiipeä, ja nykyään hän asuu muiden nukkejen kanssa täällä pohjoismaissa. : >
Muuta: Vaikka nimi on sama kuin sarjan Rochellella, tämän nuken persoona ei noudata liiaksi animaation Rochellea. Jossain määrin kyllä... ^^'
Urarun kommentit: Omistan tämän nuken yhdessä ystäväni kanssa, ja kun näimme Rochellen leluhyllyssä ihastuimme tähän söpöliiniin välittömästi! ^w^
Muokkaukset: Hiuksia siistitty ja latvat leikattu.

______________________________________________________________________________________________

Lucretia Camilla "Luca" Iasianu

Malli: Create A Monster Vampire
Syntymäpäivä: 4.9.
Mikä: Vampyyri
Pitää: Historiasta, kauhu elokuvista, koruista, Halloweenista, bilettämisestä
Ei pidä: Auringonvalosta(sietää, mutta väsähtää ja ärsyyntyy helposti), söpöilystä, sotkuisuudesta,
Luonne: Luca on ilta ja yö aikaan aktiivisempi kuin päivällä, ja saattaa suhtautua varauksella esim. ideaan piknikeistä. Vampyyrineitonen osaa olla oikea kodinhengetär sille päälle sattuessaan, ja mielellään vastailee muiden kysymyksiin, varsinkin jos aiheena on historia. Luca on myös tarkka käytöstavoista. Hän usein pukeutuu hienommin kuin tilaisuus vaatii, mutta nauttii joka hetkestä sitäkin enemmän.
Historia: Iasianun suku on kotoisin Romaniasta, jossa heillä oli valtaa ja omaisuutta. Suvun kartano kuitenkin tuhoutui tulessa, ja melkein mitään ei jäänyt jäljelle. Vasta myöhemmin saatiin selville että Iasianun suku oli tekemisissä vampyyrien kanssa! Mitä oli tapahtunut? Minne perheenjäsenet olivat kadonneet, vai menehtyivätkö he tulipalossa? Kuin ihmeen kautta, Luca onnistui välttämään katseet ja katoamaan metsän pimeyteen sinä yönä kun tämä kaikki tapahtui. Vain hän yksin tietää, mitä Iasianun suvulle nyt kuuluu.
Muuta: Luca ystävystyi Rochellen kanssa ja jäi asumaan tämän lähelle. Muihin nukkeihin tutustuminen on hankalaa, mutta hän ystävystyi Elissabatin kanssa melko nopeasti.
Urarun kommentit: Tämän ihanan CAM-vanpyyrin voitin Dolliewood Dolitasin Giveawayssa! <3
Muokkaukset: Lucan kynnet on maalattu, ja olen tehnyt hänelle hopea-mustat siivet. Tein myös peruukkiin uuden kampauksen ja askartelin hänelle uudet vaatteet. Harkitsen josko maalaisin hänelle uudet kasvot jossain vaiheessa. : >

______________________________________________________________________________________________

Elissabat, Veronica Von Vamp

Malli: Frights, Camera, Action! - Hauntlywood Elissabat 
Syntymäpäivä: Iältään yli 1600 vuotta! 
Mikä: Vampyyri kuningatar
Pitää: Itsensä ilmaisemisesta, näyttelemisestä, shoppailusta.
Ei pidä: Keskeyttämisestä, uteliaista persoonista, improvisoinnista
Luonne: Elissabat on ahkera ja hieman etäinen, mutta erittäin hyvää seuraa ystävilleen.
Historia: Transylvanian vampyyrien korkeinta luokkaa
Muuta: Lucretia kutsuu Elissabatia Ellieksi. 
Urarun kommentit: Ostin tämän Nukkebuumin blogin omistajalta, erittäin hyvässä kunnossa, ja olen TODELLA iloinen kun vampyyri kokoelmani kasvoi. <3
Muokkaukset: Ei muokkauksia.

______________________________________________________________________________________________


Lazare  
- INFOT PÄIVITTYVÄT MYÖHEMMIN -


Malli: 
Syntymäpäivä:  
Mikä: 
Pitää: 
Ei pidä: 
Luonne: 
Historia: 
Muuta:  
Urarun kommentit: 
Muokkaukset: 

6 kommenttia:

 1. Routa on kyl tosi hieno :DD tarina on ihana ja muokkaukset on tosi onnistuneita ^^ Akhin tarina ja luonne ovat myös mahtavia odottelen innolla miltä valmis neiti näyttää :))

  VastaaPoista
 2. Jännä blogi ja jännät nuket! Liitynpäs lukijaksi. :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon, hienoa saada uusi lukija, olet sydämellisesti tervetullut! ^w^

   Poista
 3. Oot nähnyt aika paljon vaivaa näköjään :D Kivoja nukkeja sulla :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, haluan kirjoittaa nukeistani paljon tarinoita. : D
   Kiitos!! <3

   Poista