lauantai 22. helmikuuta 2014

Routa FrostissaHei! Tuli käytyä Desucon Frostbitessa ja otin nukkeni Roudan mukaan! Harrastan nukkeilun lisäksi cosplayta, ja kun kerroin Roudalle viikonloppusuunnitelmistani, cosplay-kärpänen taisi puraista...
Routa sai ihan oman Shingeki no Kyojin(/Attack on Titan) viitan~ Antaapa pottatukan kertoa viikonlopusta lisää:

R: "Vai että pottatukka! Satun näyttämään tältä talvella, ettäs sen tiedät! Kesällä hiukseni ovat ruskeat. >_<' Mutta eikös ole hieno viitta? Hauskaa että minä ja Armin näytämme samanlaisilta!"
"Tosiaan, matkustin Lahteen Urarun laukussa jo perjantai päivänä, ja illalla saavuimme Sibeliustalolle. Perjantaina ihmisiä oli huomattavasti vähemmän kuin lauantaina ja sunnuntaina."

"Aika vähän jättiläisiä."

"Lauantaina Uraru pelasi korttipeliä ystäviensä kanssa. Heillä oli niin hienot asut! Kävimme myös katsomassa Cosplay-kisaa, kaikki olivat pukeutuneet oudosti, mutta olivat todella hurmaavia ja asut erittäin yksityiskohtaisia. Jotkut kilpailijoista myös tanssivat. En jaksanut raahautua iltabileisiin, mutta Uraru kertoi Megumi Ogatan keikan olleen todella hyvä. Hän oli kuulemma osannut laulaa kaikki Ogatan esittämät laulut!""Sunnutai aamuna taiteilimme Elintarvikevärityöpajassa, joka olikin aika hauskaa puuhaa. Uraru maalasi psykedeelisen Mona Lisan. Samana päivänä oli myös AMV-kisa. Siellä oli paljon Free! ja Shingeki no Kyojin videoita! Suosikkini videoista oli Kiran Android Hell."
"Päättäjäisten jälkeen lähdimme Lahdesta, ja loppumatkasta alkoi sataa lunta! Voi kuinka olinkin sitä kaivannut Lahdessa, kaupunki oli kovin loskainen ja harmaa. "

No niin, kiitos Routa! Minulla ja ystävilläni oli todella hauskaa Frostbitessa. Kameran kortin kanssa oli vähän ongelmia, siinä kun oli vielä Yukiconin kuvat jotka veivät paljon tilaa, niinpä osa kuvista ei tallentunutkaan kameralle(niin se kamerani ei ilmoita milloin kortti on täynnä. Enkä käytä järkkäriä).

Seuraava 'convention' olisikin sitten Mimicon!
Katsotaan otanko jonkun nukeistani sinne mukaan. : >
Seuraavaksi yritän saada blogiin erilaisia sivuja kuten esittelyn ylläpitäjästä ja nukeista. Ns. photoshoottejakin on tulossa.

Kirjoittelemisiin~!  >w<

2 kommenttia:

 1. (Todella hauska formaatti, kertoa nuken sanoin tapahtumasta! Sehän tarkoittaakin sitten, että blogilla tulee olemaan ns. "monta kirjoittajaa / ylläpitäjää". :-D
  Frostbitessä oli hauskaa ja Routa olisi voinut yrittää illalla tsempata ettei olisi Ogatan keikka jäänyt väliin! Ehkä joku toinen kerta sitten. Toivottavasti saat muokkailtua lisää sisältöä tänne pian, mielenkiintoista lukea. Ja "Web Master" -tab voisi olla myös The Puppet Master haha. 8-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anteeksi myöhäisestä vastauksesta. : <
   Jep, jotkut teksteistä tulevat olemaan ns. 'nukkepäiväkirja' muodossa. : D
   Ehkä Routa uskaltautuu jonkin muun conin iltabileisiin, Traconissa hän oli mukana mutta lähinnä nuokkui laukussa. :'''D
   Puppet Master voisikin olla pieni kunnianosoitus Metallicalle, kiitos ideasta. >w<

   Poista