sunnuntai 31. tammikuuta 2016

I'm a Fan!


All three of my boys now have some kind of fan merchandise T-Shirts. :''''D I still haven't found a good sized print/fabric for my girls, and I think they're not that interested in wearing character or super hero shirts? I can picture my Rochelle liking some cute japanese themed clothes though as long as the colours were right. And Elissabat getting crazy about monster movie themed prints in a dress or a skirt. Lucretia and Akh are not that interested I think, Luca wants gothic styled clothes and Akh would rather follow a style of a pop artist. 
Nyt kaikilla kolmella poikanukellani on jonkinlainen fanipaita. :''''D En tosin vieläkään ole löytänyt hyvän kokoista printti/kuvio kangasta tyttönukeilleni, ja luulenpa että ne ei ole niin kiinnostuneita pukeutumaan hahmo tai supersankari t-paitoihin? Mie voin kyllä kuvitella että Rochelle tykästyisi sellaisiin söpöihin japanilaistyylisiin vaatteisiin kunhan väri olisi osuva. Ja Elissabat villiintyisi hirviöleffa aiheisista kuvioista mekossa tai hameessa. Lucretiaa ja Akhia ei niinkään kiinnostaisi, Luca tykkää gootti-tyylistä ja AKh seuraa pop artistien tyyliä.

R: "Yay!" // "Jee!"

But these guys are a different story! Routa is a fan of movies and anime series. I really want to make him some miniature manga books too. I am also more interested in action/shounen/series for boys than in the more girlish genres, so maybe that's why it's easier for me to get fan themed things for the boy dolls. 
Mutta nämä kaverit on ihan toista maata! Routa fanittaa elokuvia ja anime sarjoja. Haluan joskus tehdä hänelle mini manga kirjoja. Oon itse kiinnostunu enemmän toiminta/shounen/poikiensarjoista kuin tyttömäisimmistä genreistä joten ehkä sen takia valkkaan helpommin fanituotteita pojille. 


J:
"....I like monster movies made by normies too..." //
"....Tykkään myös normaalien ihmisten tekemistä hirviöleffoista...."

I imagine Jackson liking the Marvel and DC movies a lot and also the western series like Lord of The Rings movies. He's a bit silent about it to his friends but if someone asks him what to watch, he instantly points out the new super hero movies. 
Kuvittelen Jacksonin pitävän suurissa määrinkin Marvelin ja DC'n elokuvista mutta myös länsimaalaisista sarjoista kuten Taru Sormusten Herrasta elokuvista. Hän ei heti ole aiheesta äänessä ystävilleen mutta jos häneltä kysytään elokuva vinkkejä hän on heti tyrkyttämässä uusia supersankari leffoja. 


L: "...I was promised cookies for doing this." // "...Minulle luvattiin keksejä tästä hyvästä."

After he has been hanging out with these two, Lazare finds himself interested in the superhero media. Or maybe the dark side of it? He likes the bad guys more than the good guys.
What a demon.
 
Hengailtuaan Roudan ja Jacksonin kanssa, Lazarekin tykästyi supersankari mediasta. Tai sen pimeämmästä puolesta? Hän tykkää pahiksista enemmän kuin hyviksistä. Mokoma demoni. 

What kind of movie or series person are you?
Do you have any fan merchandise: figurines, shirts or maybe mugs?
Millaisia elokuvia tai sarjoja fanitat? Onko siulla fanituotteita: figuja, paitoja tai ehkäpä mukeja?

(One Piece shirts bought a long time ago from Urumi. They were keychains I think, I modified them so they could be used by a doll.
Daredevil fabric is very old and from my parents' scrap fabrics, I made the shirt by myself.)
(One Piece paidat on ostettu kauan sitten Urumista. Alunperin muistaakseni avaimenperiä, muokkasin niistä paidat nukeille.
Daredevil kangas on tosi vanhaa ja löytyi vanhempieni tilkuista, paita on tehty itse.)

8 kommenttia:

 1. Upeita paitoja! *_* Olen aivan hullaantunut tällaisiin pieniin yksityiskohtiin nukkejen vaatteissa :>

  VastaaPoista
 2. Aww, vähän hienoja paitoja :D Pitäisi itsekin ryhdistäytyä ja opetella tekemään nukenvaatteita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nukenvaatteiden tekeminen on kyl kivaa puuhaa. ^^
   Kiitos kommentista~

   Poista
 3. Oiij, onpas mainiot paidat nyt heillä! :3 Tuommoiset on kyllä tosi hauskoja, sopivat kivasti näyttämään myös nukeilla hiukan heidän persooniaan. Itseltä löytyi aikoinaan pino bändipaitoja ja suunnittelin myös tekeväni nukeilleni oman kasan niitä, mutta se on nyt jäänyt jo aivan poes, niin itseltä kuin myös nukkesuunnitelmista, haha. Yhdelle nukelleni oon piirrellyt Sonic the Hedgehogiin viittaavan kuvan paitaan tosin! Itseltäni löytyy tästä aiheesta pehmolelut, ja sitten pari Black Butleriin liittyvää pikkuasiaa, mutta muuten ei ole oikein fanituotteita tänne eksynyt. Olisi kiva omistaa lisääkin :D Johonkin kivaan liittyävt mukit ainakin olisi jees!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tyytyväisiltä näyttävät! : D
   Miulla itellä ei oikeastaan ole kuin pari bändipaitaa. Oii Sonic-teemainen paita! : D Miulla on taas niitä fanituotteita sarjoista vähän liikaakin. x'''D Välillä katselen anime-tapahtumien myyntipöydiltä avaimenperiä tai kännykkäkoruja jotka sopisi nukeille pehmoleluiksi. : >

   Poista
 4. huippuja noi fanipaidat! mä oon aina tykänny iteki pitää sellasia niin nukeillehan kans pitäs hommata sellaset :D MITEN sä teit ne? joo mäkin oon miettiny et pitäs tehdä mangaa ja muitaki lehtiä nukeille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! : D
   Nuo valkoiset paidat ei siis oo kokonaan miun tekemiä, vaan muokattu valmiista tuotteista(avaimenperiä jotka oli paitojen muodossa, kavensin niitä ja tein neppareilla avattavat selkäpuolelta). Daredevil paitaan oon tehny kaavat Deucen ja Jacksonin paitoja apuna käyttäen, sit vaa sommittelin kankaan kuvan kivasti. ^_^ Ja sit vaan PALJON pientä tikkausta. @__@'''

   Poista